Meniu
Profil
Limbă

Motive, iluzii și deziluzii

Preț 70.00Lei

Motive,iluzii și deziluzii cercei handmade din lut polimeric care invită purtătorea să exploreze diversele aspecte ale vieții și ale emoțiilor umane.

 

 

 

 

 • Culoare:
  Cărămiziu Auriu Negru
 • Material:
  Lut polimeric; Bază metal bronz; Zale metal auriu;
 • Sistem de închidere:
  Tortițe - Cârlige Africane
 • Set:
  Set 2 cercei

Produsele lipsesc de pe stoc

Îmi doresc

Descriere detaliată

Motive,iluzii și deziluzii cercei handmade din lut polimeric evocă ideea că orice intâmplare, indiferent dacă este un vis sau o dezamăgire, contribuie la renăsterea noastră interioară.

Lungime: 7 cm

Greutate totală pe set: 3 g

Fiind un produs handmade, pot exista mici imperfecțiuni, fiecare pereche de cercei fiind unică.

Disclaimer: culorile produselor pot varia ușor față de cele afișate pe ecran, acesta fiind un rezultat al diferitelor setări ale ecranului.

Transport și plată

 

Transport

2clipe.ro vă oferă transport prin curier rapid la un cost de 16 lei per colet, oriunde în România. Dacă alegeți să plătiți la livrare va exista o taxă de ramburs de 3 lei. Dacă plătiți cu cardul nu există această taxă. Pentru comenzi de peste 150 lei transportul este gratuit. 

 

Plată

Puteți plăti comanda dvs prin ramburs direct la curier, prin transfer bancar sau prin plată online securizată cu orice card de debit sau de credit prin intermediul platformei euplatesc.ro.

2clipe.ro nu cunoaște și nici nu va stoca datele cardului dvs, toate informațiile de plată se introduc direct în platforma procesatorului nostru de card EuPlatesc

Prețurile afișate conțin cota de TVA 0%