Meniu
Profil
Limbă

Confidențialitate

 

Datele solicitate
 Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, 2clipe.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.
 
 Site-ul 2clipe.ro este operat de societatea SOLUTII CREATIVE PRO SRL, cu sediul în București, Sector 1, Str. Avionului nr. 26, Et. 1, Biroul B, înscrisă in Registrul Comerțului cu numărul J40/7419/2023.
 
 2clipe.ro este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoană vizată) ni le transmiteți.

Prin furnizarea de către dumneavoastră a următoarelor date cu caracter personal: e-mail, username, parolă, confirmare parolă, nume și prenume, adresă, cod poștal, CNP, telefon, dumneavoastră în calitate de persoană vizată conform Legii 677/2001, declarați că vă dați consimțământul în mod expres și neechivoc, respectiv liber exprimat, explicit și informat că datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a SC SOLUTII CREATIVE PRO SRL și să fie prelucrate și folosite în viitor de către SC SOLUTII CREATIVE PRO SRL cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și a Regulamentului UE privind protecția generală a datelor (GDPR), care va rteglementa prelucrarea datelor cu caracter personal din 5 iunie 2023. 
 
 De ce avem nevoie de date
 Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza serviciile, cu următoarele scopuri:
 
 Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite;
 Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
 Pentru a vă oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
 Pentru administrarea site-ului;
 Pentru analiza și îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
 Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
 Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
 Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea 2clipe.ro, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.


 Ce vom face cu datele
 Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României.
 
 Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăti, iar 2clipe.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.
 
 Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.
 
 Cât timp păstrăm datele
 Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către 2clipe.ro prin email la adresa contact@2clipe.ro
 sau utilizând opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.
 
 Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.
 
 Care sunt drepturile dvs.
 În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la adresa contact@2clipe.ro .
 
 În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să ne contactați pe email la adresa contact@2clipe.ro
. Vom analiza reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Produse Noi