Meniu
Profil
Limbă

Panel

Preț 65.00Lei

Panel - colier handmade realizat dintr-un mix de argilă și polimeri este simbol al explorării și curajului de a aduce la lumină frumusețea în toate formele ei, într-un mod distinct și captivant.

  • Culoare:
    Galben Multicolor
  • Material:
    Lut polimeric; Bază metal auriu; Zale metal auriu; Șnur material textil; Mărgele mici din Jad galben;
  • Set:
    Colier

Disponibil în stoc

Îmi doresc
- +

Comandă rapidă

Just 2 câmpuri to fill in
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

Descriere detaliată

Panel - colier handmade realizat dintr-un mix de argilă și polimeri exprimă reinventarea și explorarea într-un mod elegant. Fiecare nuanță devine un capitol dintr-o poveste captivantă despre frumusețea și forța feminine.

Lungime maximă: 40,5 cm

Greutate totală pe set: 5 g

Fiind un produs handmade, pot exista mici imperfecțiuni, fiecare pereche de cercei fiind unică.

Disclaimer: culorile produselor pot varia ușor față de cele afișate pe ecran, acesta fiind un rezultat al diferitelor setări ale ecranului.

Transport și plată

 

Transport

2clipe.ro vă oferă transport prin curier rapid la un cost de 16 lei per colet, oriunde în România. Dacă alegeți să plătiți la livrare va exista o taxă de ramburs de 3 lei. Dacă plătiți cu cardul nu există această taxă. Pentru comenzi de peste 150 lei transportul este gratuit. 

 

Plată

Puteți plăti comanda dvs prin ramburs direct la curier, prin transfer bancar sau prin plată online securizată cu orice card de debit sau de credit prin intermediul platformei euplatesc.ro.

2clipe.ro nu cunoaște și nici nu va stoca datele cardului dvs, toate informațiile de plată se introduc direct în platforma procesatorului nostru de card EuPlatesc

Prețurile afișate conțin cota de TVA 0%