Meniu
Profil
Limbă

Fir de tine

Preț 50.00Lei
  • Evaluare: (0)

Fir de tine - carte de poezii

autor Mihai Ciugulea

Disponibil în stoc

- +
Îmi doresc

Comandă rapidă

Just 2 câmpuri to fill in
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

Descriere detaliată

Un volum generos de 151 de pagini cu poeziile lui Mihai Ciugulea. "Trecând prin viața de zi cu zi și ajungând la trăiri religioase proprii, autorul extrage din tumultul cotidian carnea din care, ca orice creator, va făptui ființele sale cu viețile lor independente, pe care le numim îndeobște poezii" - Poet Dan Iancu. 

Acest volum este o carte obiect, poeziile fiind imprimate doar pe o pagină - ilustrațiile și grafica de copertă sunt realizate de Carmen Croitoru. 

 

Transport și plată

 

Transport

2clipe.ro vă oferă transport prin curier rapid la un cost de 16 lei per colet, oriunde în România. Dacă alegeți să plătiți la livrare va exista o taxă de ramburs de 3 lei. Dacă plătiți cu cardul nu există această taxă. Pentru comenzi de peste 150 lei transportul este gratuit. 

 

Plată

Puteți plăti comanda dvs prin ramburs direct la curier, prin transfer bancar sau prin plată online securizată cu orice card de debit sau de credit prin intermediul platformei euplatesc.ro.

2clipe.ro nu cunoaște și nici nu va stoca datele cardului dvs, toate informațiile de plată se introduc direct în platforma procesatorului nostru de card EuPlatesc

Prețurile afișate conțin cota de TVA 0%