Meniu
Profil
Limbă
Vezi toate articolele

Început bun

Început bun
2clipe este un atelier de manufactură de bijuterii din lut polimeric și caligrafie, lansat în 2023 de Maria Croitoru.
 
La 2clipe, producem manual bijuterii din lut polimeric (deocamdată cercei) și scriem caligrafic gândurile, aprecierile și iubirile voastre pentru cei dragi. 
 
Inițial un hobby împărtășit pe paginile de social media sub numele de CaligraFiire la care s-au adăugat în zi de primăvară cercei lucrați manual din lut polimeric. Acum își dorește să iasă în lume în mod organizat cu două categorii de produse clipe de purtat și clipe de scris. Clipele de purtat merg în lume în colecții, fiecare colecție având o poveste, un sens, un miez.
 
Începem povestea cu Petale...de mai, de fân, de dor, de val, de odinioară. O colecție născută primăvara cu gândul către vară, culoare, lejeritate. Unele seturi de cercei s-au însoțit câteșitrei, nu i-am certat, nu i-am separat. Mai multe posibilități de asortare, mai puțin necaz când se rătăcește unu din trei. 
 
Ne place să știm că tablourile caligrafiate și bijuteriile din colecțiile noastre sunt parte din bucata voastră de bine.
 
Ne plac și comenzile personalizate, corporate sau nu neapărat, așa că suntem deschiși la colaborări și împrieteniri. Pentru detalii despre asta, putem vorbi oricând la contact@2clipe.ro.
 
Clipe bune, 
2clipe
 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Produse Noi